Bosch Car Service Bergeijk

Het Bosch Car Service Concept

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom, zowel voor APK-keuringen, schade, regulier onderhoud, seizoenscontroles enz..
Bosch Car Service, gewoon goed en verrassend betaalbaar.

Onze kennis van moderne voertuigtechniek staat borg voor perfect onderhoud. Bosch Car Service is al meerdere jaren winnaar bij de verkiezing 'Mijn Autobedrijf van het Jaar', een wedstrijd van BOVAG.

De kosten van onderhoud en reparatie zijn moeilijk in te schatten. Bij Bosch Car Service weet U één ding zeker: U betaalt nooit te veel. Wij zorgen dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Wij bellen U voor overleg, indien de kosten onverwacht hoger uitvallen. Wij bieden zelfs de mogelijkheid van garantiediensten die onverwachte kosten tegen kunnen gaan.

De innovaties van Bosch hebben geschiedenis geschreven in de automobielindustrie. Bosch is de grootste onafhankelijke leverancier van auto-onderdelen ter wereld die bijdraagt aan het veiliger, schoner en efficiënter maken van auto’s. Deze hoogwaardige onderdelen worden dagelijks gemonteerd in onze werkplaats. Onze Bosch-diagnoseapparatuur zorgt samen met de online Bosch Car Service-helpdesk voor een perfecte diagnose. Dit, samen met onze vakmensen, zijn de perfecte ingredienten voor vakkundig auto-onderhoud.

Voordat een garage zich een Bosch Car Service autobedrijf mag noemen, is er een veelvoud aan strikte kwaliteitseisen voor zowel equipment als de verplichte jaarlijkse trainingen, waardoor elk Bosch Car Service bedrijf superactueel blijft. Ook van Uw splinternieuwe auto, weten onze monteurs precies hoe ze een reparatie of servicebeurt moeten verrichten.

Naast het onderhoud heeft Bosch Car Service een eigen pechhulp. Of U ergens in Europa stil valt of thuis voor de deur, met één telefoontje zet U de Bosch Car Service-pechhulp in gang. Deze kijkt of uw auto direkt kan worden gerepareerd. Is reparatie ter plekke niet mogelijk of is Uw auto niet meer veilig, dan wordt deze, naar het dichtsbijzijnde Bosch Car Service-autobedrijf gebracht, zelfs in het buitenland. Vervangend vervoer staat, indien noodzakelijk, voor U klaar.

Bosch Car Service Bergeijk

Den Belleman 5
5571NR Bergeijk

Tel: 0497 - 57 34 34
@: info@bcsbergeijk.nl

Online afspraak maken ►